Brigitte și Florin Pastramă, puși la pământ de pandemia de coronavirus! Și-au scos shaormeria la vânzare!

 

Vremurile grele cer măsuri disperate, iar soții Pastramă pare să o simtă cel mai bine pe pielea lor. După ce în urmă cu puțin timp, Brigitte și Florin ofereau un interviu exclusiv pentru Antena Stars, în care dezvăluiau că pandemia de coronavirus nu a reușit să îi destabilizeze atât de mult financiar, iată că acțiunile lor spun cu totul și cu totul altceva!

Pentru că sunt doi antreprenori înnăscuți, Brigitte și Florin Pastramă au decis, în luna ianuarie, să pună stâlpii primei afaceri împreună. Zis și făcut! Astfel că cei doi soți au deschis un restaurant fast-food, în care au investit atât sume mari de bani, cât și mult timp, bruneta fiind șefa în bucătărie, iar partenerul de viață ocupându-se de clientelă.

Doar că nici bine nu au deschis shaormeria, că a apărut pandemia de coronavirus care i-a lovit din plin, din cauza măsurilor de siguranță impuse de autorități pentru a împiedica răspândirea virusului.

Așa că Brigitte și Florin Pastramă au decis să își vândă afacerea în care au investit destul de mult, cu nu mai puțin de 57. 000 de euro, motiv pentru care au lansat un anunț pe un cunoscut site de vânzări, unde au oferit toate detaliile pentru cei interesați.

Vand afacere la cheie cu vad format, cu toate dotarile la standarde superioare, doua aparate shaorma, cuptor pizza, malaxor 30 l, doua fritoze gaz, aragaz, linie 10 GN salate, 3 frigidere gaz 2020, linie productie inox, gratar trifazic, congelator vertical, masina cafea fise, sistem de gestiune cu tuch, sistem de monitorizare video si alarma.
Spatiul are contract de inchiriere 10 ani / 900€/luna”,
 se arată în anunțul publicat pe site.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest