Brigitte și Florin Pastramă s-au împăcat. ”Cel mai minunat suflet pe care l-am cunoscut”

 


Brigitte Pastramă a luat o decizie radicală. După mai multe despărțiri și împăcări, cei doi au decis să meargă pe drumuri separate. Cea care a a confirmat divorțul este chiar soția lui Florin Pastramă. Bruneta a declarat că s-a săturat să trăiască în scandaluri și să-i fie pătată imaginea. 

După ce și-au aruncat mai multe vorbe grele, se pare că iubirea dintre cei doi a învins, astfel că au decis să mai dea o șansă poveștii lor de dragoste. Se pare că bruneta a trecut peste toate neplăcerile create de soțul ei și a decis să îngroape securea războiului. 

În urmă cu puțin timp, Brigitte Pastramă a transmis un mesaj emoționant pe rețelele de socializare pentru soacra ei, mama lui Florin Pastramă. 

”Ea este mama mea, a doua. Vreau din suflet să nu fie suparată niciodată pe mine, că i-am luat fiul, deoarece, îi spun astăzi, a câștigat o fiică, care o iubește mult, deoarece a dat naștere celui mai minunat suflet pe care l-am cunoscut, și îi mulțumesc”, a scris Brigitte Sfăt pe Instagram.

Și asta nu e tot. Brigitte a ținut să transmită un mesaj și pentru fratele lui Florin Pastramă, care îi este cumnat. Vedeta a precizat faptul că îl consideră fratele ei, deoarece i-a fost alături în cele mai grele momente.

”El este fratele meu nu numai în Hristos, ci persoana care a fost la greu și a crezut în ceea ce e bun în mine, și a demonstrat că merită tot respectul și loialitatea mea. Și nu voi permite nimănui, pe acest pământ să spună vreodată un cuvânt nelalocul lui de el. Familia mea”, a mai scris bruneta pe Instagram.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest