Brigitte și Florin Pastramă s-au împăcat, după ce bruneta a dezvăluit că familia soțului ei a amenințat-o cu moartea!

 
+2 click pentru
galerie

Brigitte și Florin Pastramă s-au împăcat, după ce bruneta a anunțat, în exclusivitate, la Antena Stars, că s-a despărțit de soțul ei, din cauza amenințărilor pe care le primește constant din partea rudelor partenerului de viață.

După ce Brigitte anunța în exclusivitate la Antena Stars că ea și Florin Pastramă nu mai formează un cuplu, fiindu-i teamă pentru viața ei și a copiilor săi, acum bruneta a decis să îi mai dea o șansă partenerului de viață, sperând că toate animozitățile pe care le are cu familia acestuia se vor rezolva, în cele din urmă.

Florin Pastramă, violent cu Brigitte, din cauza familiei lui

În cadrul aceluiași interviu, în care a anunțat și despărțirea de Florin Pastramă, Brigitte a recunoscut că soțul ei a fost violent atât verbal, cât și fizic, însă din cauza presiunii exercitate de rudele lui.

”Sunt foarte multe lucruri pe care ar trebui sa le spun, imi pare rau că e un bărbat extreodinart, dar presiunile îl fac să nu fie fericit. Sunt lucruri peste care poți să treci. Florin trebuie să-și rezolve probleme și trebuie să știe pe ce cale o ia! O să iau o pauză pentru siguranța copiilor! (...) Florin este violent din cauza problemelor pe care le are în familie”, a spus Brigitte pentru Antena Stars.

Brigitte și Florin Pastramă s-au împăcat

La câteva zile de la dezvăluirile șocante pe care le-a făcut, Brigitte a publicat pe contul ei de instagram mai multe filmulețe din casă, acolo unde stătea la masă cu soțul ei și cu o parte din familia lui Florin Pastramă, dar și alături de fiica ei Sarrah.

Mai mult de atât, bruneta le-a dezvăluit fanilor că pasul spre împăcare l-a făcut Florin, care i-a adus un buchet cu 101 trandafiri.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest