Brigitte, victima unui șantaj josnic! Declarații, în lacrimi, după ce s-a aflat adevăratul motiv al divorțului de Ilie Năstase! VIDEO

 

După ce s-a aflat că nu doar Ilie Năstase a fost cel care a înșelat în timpul mariajului cu Brigitte, ci și bruneta ar fi călcat strâmb, actuala soție a lui Florin Pastramă a oferit un interviu exclusiv pentru Antena Stars, în care a făcut dezvăluiri șocante despre cum au fost dezgropate informațiile neștiute de nimeni din căsnicia cu fostul tenismen.

Brigitte Pastramă a izbucnit în lacrimi și a povestit, în exclusivitate, că a fost șantajată, după ce anumite persoane i-au spart contul de iCloud. Bruneta a dezvăluit că a plătit în schimbul tăcerii, dar acum nu își mai permite să scoată bani din buzunar ca secretele să nu îi fie divulgate, motiv pentru care au început să apară, treptat, informații incredibile din trecutul ei.

 „În urmă cu un an mi-a fost spart în mod repetat contul de iCloud. Și conectări de pe alte computere și id-uri, lucru pe care l-am observat acum o lună și ceva. Mi s-au cerut sume de bani, pe care uneori le-am plătit, dar nu mai pot să le plătesc.

Am refuzat să mai plătesc, drept pentru care, s-au dat și o să se mai dea lucruri pe care am încercat să le tin secrete. Le-am și șters, dar se pare că nu s-au șters complet de pe iCloud. Dar o să mă îndrept împotriva acestor persoane care mă tot șantajează și cer bani, către persoanele abilitate”, a spus Brigitte Pastramă, în cadrul jurnalului pentru Antena Stars.

Mai mult decât atât, în hohote de plâns, Brigitte i-a cerut iertare lui Ilie Năstase, pentru că l-a implicat involuntar, într-un asemenea scandal, cauzat de amănuntele "furate" din intimitatea mariajului lor.

 „Vreau să îmi cer scuze fostului meu soț pentru situația creată, pe care am încercat să o ocolesc. Nu sunt de vină că mi s-a spart contul de iCloud și sper ca poliția să își facă treaba”, a mai spus Brigitte.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest