BRomania, bun de plată! Cât a trebuit să scoată din buzunar Matei Dima după ce s-a spus că a fost prins drogat la volan

 

Un incident petrecut cu aproape doi ani în urmă i-a golin un pic vistrieria celebrului BRomânia.

 

În urmă cu doi ani, în martie 2021, BRomânia era prins la volan sub influența substanțelor interzise. Cunoscutul actor s-a ales atunci cu o amendă penală. Cum acesta a fost oprit pe raza localității Râșnov, acțiunea în justiție a fost demarată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Zărnești. Matei Dima și-a recunoscut vinovăția, drept urmare a primit doar o amendă, în valoare de 10.000 de lei.

 

În exclusivitate pentru Antena Stars, BRomania a oferit, în urmă cu ceva timp, câteva lucruri despre viața lui personală. El a fost întrebat ce spune familia lui despre viitor când vine vorba de copii și căsnicie. Matei Dima nu s-a ascuns și a spus că oamenii apropiați lui se bucură de toate reușitele lui pe plan profesional, indiferent de alte alegeri.

 

„Probabil că am o familie atipică, pentru că nu mă întreabă lucrurile astea. Pentru ei este important să fim toți sănătoși și să ne simțim bine. Fie că sunt într-o relație sau nu, fie că am planuri de familie sau nu, ei se bucură de succesul pe care l-am avut anul acesta cu filmele și o luăm și noi pas cu pas. A mers cariera anul acesta, poate la anul vorbim și de căsnicie sau ceva”, a mărturisit BRomania, pentru Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest