Bucurie mare pentru Dorian Popa! Familia lui s-a mărit! Cum a dat artistul vestea cea mare/ FOTO

 
+3 click pentru
galerie

Hââââtz, Johnule! Dorian Popa este mai fericit ca niciodată! Artistul a anunțat că familia lui se va mări cu încă un membru, iar vestea cea mare a fost primită incredibil de admiratorii săi!

Pe contul său de socializare, Dorian Popa a publicat o imagine cu o ecografie. Și chiar dacă primul gând al tuturor urmăritorilor săi a fost că artistul va deveni tătic, cântărețul a dezvăluit că peste câteva luni își va ține în brațe... nepoțelul! Asta pentru că fratele lui, Ciprian, va deveni tătic pentru prima dată, iar familia Popa este în culmea fericirii!

Fotografia cu ecografia micuțului sau a micuței a venit însoțită de mesajul: ”1Q-PoPa. Poți să-mi spui unchiu PoPa”, semn că Dorian Popa este nerăbdător să își cunoască primul nepot sau nepoată.

De ce nu poate face copii Dorian Popa

Dorian Popa este într-o relație cu Claudia Iosif de ani buni, dar chiar si așa, artistul a dezvăluit că deocamdată își doresc să mai “copilărească” după care își vor întemeia o familie în adevăratul sens al cuvântului. Pe lângă motivul menționat, Dorian Popa a dezvăluit și că există anumite probleme pe care le întâmpină și care îl împiedică să devină părinte, în momentul de față.

„Eu, făcând sport, iau nişte suplimente nutritive, nişte chestii care cu siguranţă mă fac să nu fiu clar în acest moment apt să dau viaţă unui bebeluş. Şi dacă vreau să fac asta trebuie clar să urmez nişte paşi de curăţare, nu trebuie să te joci. Cred că m-aş căuta şi sub unghia mică de la picior” a spus Dorian Popa.  


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest