Bulbul te va cuceri la Antena Stars! Vezi cine este de fapt în spatele personajului atât de îndrăgit

 

“Alege dragostea” este o poveste romantică despre două surori, Pragya și Bulbul, total diferite una de cealaltă, care întâmpină tot felul de probleme, cele mai multe fiind din pricina dragostei. Bulbul, una dintre protagoniste, are o frumoasă poveste de viaţă şi în spatele scenei.Bulbul se consideră o cântăreaţă faimoasă, dar adevărul este de fapt cu totul altul, toată această celebritate existând doar în imaginaţia ei. Chiar dacă este o fire visătoare, Bulbul este şi extrem de curajoasă şi hotărâtă să facă orice pentru a-şi îndeplini visele.
Caracteristicile care o descriu cel mai bine pe Bulbul sunt îngâmfarea, eleganţa, dar mai ales faptul că este mereu cu capul în nori. Toate acestea, amestecate cu adrenalina, o fac pe Bulbul pur şi simplu irezistibilă.


Bulbul împărtăşeşte o legătură copleşitor de strânsă cu sora ei, de care este pur şi simplu de nedezlipit. Frumoasa Bulbul îşi găseşte sufletul pereche în Rahul, managerul idolului ei, Abhi. Mrunal Thakur, care interpretează personajul Bulbul, este o actriţă indiană, în vârstă de 23 de ani , născută pe 1 august 1992 în Nagpur.


Deşi a fost lansat de numai un an, serialul a fost distins deja cu 11 premii, printre care şi cele pentru “cel mai bun serial de televiziune”, “cel mai bun actor în rol principal”, “cea mai bună actriţă în rol principal”, “cel mai bun actor în rol negativ”, dar şi premiul pentru regie.


În România, serialul va fi difuzat de Antena STARS, în premieră, sâmbătă, 8 august, de la ora 20.00. Începând de luni, 10 august, vor fi difuzate câte două episoade zilnic, de la 18.30.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest