Bunica lui Vlad Gherman a murit! Mesajul sfâșietor al artistului, în amintirea celei care l-a crescut/ FOTO

 

Vlad Gherman este îngenuncheat de durere, după ce bunica lui a murit! Actorul a fost cel care a făcut anunțul tragic, pe contul său de socializare, prin intermediul unui mesaj sfâșietor în amintirea femeii care l-a crescut.

Vlad Gherman trece prin momente cumplite, după ce bunica lui a pierdut lupta cu o boală necruțătoare. Actorul a dezvăluit că a trecut în neființă una dintre cele mai importante persoane ale vieții sale. În mesajul cutremurător, Vlad Gherman a mărturisit că bunica lui a fost cea care i-a citit prima poveste și care a avut grijă ca primii săi pași în viață să fie îndreptați spre calea bună.

„Vei ramane mereu in inima mea asa cum ai fost tu: zambitoare si iubitoare. Tu mi-ai citit prima poveste, tu imi dadeai laptele cu ciocolata in biberon, tu ma faceai sa rad si cand eram suparat. Bunica mea iubita...de astazi esti un inger! 🙏🏼😢”, a fost mesajul sfâșietor scris de Vlad Gherman, la puțin timp după ce moartea bunicii sale a fost confirmată.

Așa cum era de așteptat, admiratorii lui Vlad Gherman l-au asaltat pe actor cu mesaje de susținere, amintindu-i că viața este trecătoare, iar acum bunica sa, cu siguranță, are grijă în continuare de el, dar din Ceruri.  


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest