Bunica Oanei Zăvoranu,despre nunta brunetei! Femeia a făcut-o praf pe nepoata ei

 

Cununia Oanei Zăvoranu cu Alex a surprins pe toată lumea. Însă, bunica ei s-a mirat cel mai mult.

Faptul că Oana Zăvoranu s-a căsătorit cu Alex Ashraf a zguduit lumea mondenă, dar în acelaşi timp, şi cele câteva rude pe care vedeta le mai are. Dacă părinţii săi s-au stins din viaţă, bunica ei încă îşi aminteşte cu drag de ea. Femeia a fost găsită de reporterii Antenei Stars, iar ea le-a declarat tot ce îi stă pe suflet în legătură cu nepoata şi căsătoria proaspătă dintre ea şi iubitul său.

"Oana puteam să trăiesc ca "banul în pungă" cu ea, era deşteaptă, era tânără, a avut ce să înveţe de la mama ei. Numai cu unul s-o fi măritat? Era odată cu un puştan, apoi cu unul în vârstă. Nu am întrebat-o niciodată câţi ani ai... cum te descurci. A vândut casa lu maicăsa, să fi zis..." hai mamaie să îţi dau şi ţie că e fata ta", şi a muncit, a muncit maicăsa. Putea să vină oricând, " ce faci mamaie?", uite mamaie ţi-am adus cutare... Nu! Oana e departe cu astea, nu vrea să ştie ea. Maică-sa se îmbolnăvise când a auzit că l-a luat pe Pepe. Tehnicianu mi-a zis că e o femeie extraordinară, dar are şi ea o buriană rea, nu a vrut să ia nimic de la maică-sa, să înveţe să fie inteligentă să vorbească frumos. A venit când era micuţă 7-8 ani, o rugam să-i dau gem  'nu nu nu, avem şi noi!'. A rămas fără mamă, fără tată, cum poate ea să trăiască 'în străin' aşa, fără niciun pic de milă. A născut-o mă-sa prematură, a stat la incubator 5 luni, venea tatăl ei mereu după bani la noi! Cine s-o aducă pe Oana să o văd? Ce o văd la tv, dar acolo se schimbă repede. Să-i zic " Măi Ioana, eşti bucăţică ruptă din bucăţica mea. E păcat mamaie să mă laşi aşa...  să ai şi tu grijă de mine. Nu...Cine o ştii când s-a măritat... nu ştiu, o văd şi eu cu câte un băiat după ea", a mărturisit în lacrimi bătrâna.

S-a căsătorit cu Alex
Oana Zăvoranu, în vârstă de 43 de ani, pe numele adevărat Ioana Zăvoranu, este o actriță, cântăreață și moderatoare de televiziune din România. Bruneta este la a doua căsnicie. Aceasta a fost măritată timp de 7 ani cu Pepe, de care a divorţat cu scandal.
Alex, actualul soţ al Oanei Zăvoranu, este şi el tot la cea de-a doua căsătorie. Tânărul a fost căsătorit cu Alexandra Oncescu, femeia care i-a dăruit şi un băieţel, de care însă acesta refuză să se ocupe.

A.C.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest