Bunicuţa amendată de poliţie vorbeşte! Drama ei nu i-a impresionat pe oamenii legii: "Mi-a murit băiatul de 38 de ani"

 
+2 click pentru
galerie

Cu frica-n sân şi amenda-n buzunar, mamaia Lenuţa, bătrâna hărţuită de poliţişti pentru un braţ de verdeaţă, a ieşit, din nou, în stradă! Singură pe lume şi cu doi nepoţi de crescut, femeia riscă tot pentru a face rost de un pumn de mărunţis!

A muncit o viaţă, a fost respectată de toţi, însă la bătrâneţe, autorităţile par că îşi bat joc de ea! Mamaia Lenuţa a ajuns să plângă cu lacrimi amare  chiar pe trotuarul unde îşi întinde basmaua plină de verdeţuri. În urmă cu câteva zile,  poliţiştii locali i-au aplicat o "corecţie" de 500 de lei bătrânei pentru...evaziune fiscală cu pătrunjel! Îl vinde în stradă, cu un leu legătura.

Mamaia Lenuţa se zbate să supravieţuiască cinstit. Trăieşte de pe o zi pe alta şi se întreţine din vânzarea, pe trotuar, a legumelor pe care le creşte în grădina sa. Astăzi, cu frica-n sân a ieşit din nou să-şi dea zarzavaturile.

Cu frica-n sân şi speriată că va fi alungată, din nou, ca un câine, femeia a venit tocmai dintr-un sat din Argeş pentru a câştiga câţiva bănuţi. Nepoţii ei cresc fără tată. Baiatul femeii avea doar 38 de ani când a plecat printre îngeri.

L.F.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest