Burlacii din showbiz! Ieri la casa lor, azi singuri

 

Dragostea pare a nu ţine cont de faimă, frumuseţe sau avere. Dovada sunt unii dintre cei mai atrăgători şi cunoscuţi bărbaţi din showbiz,care nu şi-au găsit încă jumătatea. Celebri şi cuceritori de profesie se bucură din plin de statutul de burlaci.

Unul dintre cei mai mediatizaţi „crai" din ultimii 20 de ani este Irinel Columbeanu. Omul de afaceri a avut de-a lungul timpului iubite celebre, însă doar Monica Gabor l-a convins pe fostul milionar să o ducă la altar. Dar, dragostea lor nu a durat prea mult. După numai cinci ani cei doi au divorţat, iar Irinel Columbeanu a revenit la rolul de burlac. La cei 57 de ani, el a cucerit o altă tânără. Pe Alexandra Hodiş. Însă şi de această dată s-a despărţit. Se pare că Irinel preferă statutul de burlac încă râvnit de domnişoare.

Un alt bărbat celebru şi râvnit este Ştefan Stan. Cântăreţul era hotărât să renunţe la burlacie când forma un cuplu cu Andreea Mantea, însă relaţia nu a ajuns la altar. Iar, Ştefan Stan a rămas un bărbat dorit de multe domnişoare.

Liviu Vârciu este unul dintre cei mai doriţi bărbaţi din ţara noastră, care de-a lungul anilor a adunat o lista lungă de cuceriri. Don juanul a făcut cuceriri şi în timpul căsniciei cu Adelina Pestriţu, cuceriri care i-au adus despărţirea. Însă nici o domnişoară nu a reuşit să îl facă pe prezentator să se îndrăgostească şi să renunţe la burlăcie.

Bogdan Vlădău este unul dintre cei mai seducători bărbaţi din showbiz-ul românesc.Iar de câteva luni de zile,fostul protagonist de la "Burlacul " trăieşte o frumoasă poveste de dragoste cu Gina,o tânără, de profesie manechin.Cu toate astea, Bogdan Vlădău nu se grăbeşte să-şi pună pirostiile.

Şi Cătălin Botezatu este unul dintre cei mai căutaţi burlaci ai momentului. Botezatu a atras atenţia atât femeilor celebre din showbiz, cât şi altor domnişoare dornice să-l prindă pe designer în mrejele lor. De-a lungul timpului, Cătălin s-a iubit cu Bianca Brad, Tania Budi, Bianca Drăguşanu sau Anda Adam. Însă se pare că nici una dintre dive nu l-a convins pe Cătălin să renunţe la burlăcie. 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest