Cabral şi Andreea Ibacka, prima imagine cu chipul fetiţei lor! Cu cine seamănă micuţa FOTO

 
+2 click pentru
galerie

Cabral şi Andreea Ibacka sunt extrem de discreţi când vine vorba de vieţile personale. De când s-a născut cea mică, Namiko, aceştia nu au postat nicio imagine cu chipul acesteia, dar acum, iată că au decis să facă publică o imagine cu micuţa.

După ce au publicat imaginea cu micuţa Namiko, admiratorii celor doi nu au putut să nu sesizeze asemănarea izbitoare cu celebrul prezentator TV. Momentul imortalizat cu cea mică a fost atunci când stătea la plajă, gânditoare. Îmbrăcată într-o rochiţă înflorată şi o pălărie de soare, Namiko a primit rapid extrem de multe complimente din partea fanilor părinţilor săi.

Care este semnificatia numelui

Andreea Ibacka a dezvăluit care este semnificaţia numelui micuţei pe care o are cu Cabral: ”Namiko, „copilul valurilor”, un nume de origine japoneză. Copilul nostru iubit care, deloc întâmplător, a iubit apa de la prima atingere. Un nume rar întâlnit pe meleagurile noastre, ce s-ar putea să te surprindă în primă instanță. Asta înainte să te cucerească, așa cum a făcut și cu noi”, a scris Andreea pe blogul său.

Secretul Andreei Ibacka după ce a născut! Cum a reuşit să dea kilogramele jos

Andreea Ibacka a povestit, pentru viva.ro, cum a reușit să ajungă la o siluetă de invidiat, după ce a dat naştere: „Am slăbit din decembrie. Eu am mai postat filmulețe, fotografii cu mine nu au fost editate. Am avut noroc. Nu am acumulat foarte mult în timpul sarcinii. Am luat 9 kilograme toată sarcina. Am scăpat foarte repede de ele, dar nu am făcut eforturi în sensul acesta. Cam luna și kilogramul, așa a fost la mine. Am avut o genetică bună” a spus Andreea Ibacka, pentru viva.ro. 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest