Cadou de ziua iubitei pe ultima sută de metri - 4 pași prin care să rezolvi această problemă

 

Ziua iubitei este un eveniment special pentru care trebuie să te pregătești din timp. Cadoul trebuie să fie pe măsura așteptărilor sale, restaurantul la care veți servi cina trebuie să fie de top, iar tu trebuie să o faci să se simtă iubită și apreciată. Ok, acum să luăm în calcul ipoteza nefericită în care uiți pur și simplu de ziua iubitei tale și te vezi pus în situația de a-i lua un cadou pe ultima sută de metri. Totul se întâmplă cu o și mai mare repeziciune, iar dacă nu vrei să îi strici ziua de naștere, trebuie să știi ce ai de făcut. Așa că noi ți-am pregătit un mic ghid pe care să îl urmezi când trebuie sa-i cumperi un cadou special jumătății tale, chiar dacă timpul nu este chiar de partea ta.

Cere sfatul prietenei sale

Pe lângă faptul că timpul te presează, trebuie să mai vii și cu o idee strălucită de cadou, ce se poate lăsa așteptată mai ales acum, când orele se scurg mult mai rapid până la ziua ei. Nu trebuie să lași nicio secundă să treacă și sun-o pe cea mai buna prietenă a iubitei tale, rugând-o să îți dea o mână de ajutor. Mergi astfel la sigur, cu o idee excelentă de cadou, pentru că cele mai bune prietene știu absolut orice una despre cealaltă.

Găsește rapid un magazin online

Pentru că timpul nu îți permite să umbli prin oraș, după găsirea cadoului special la care te-ai gândit, comandă-l online. Livrarea poate fi chiar și de două ore. ATENȚIE: este extrem de important sa găsești un magazin online extrem de cunoscut, ce inspiră nu doar seriozitate, ci și faptul că dispune oricând de un stoc generos. Ultimul lucru pe care vrei să îl trăiești pe pielea ta, atunci când este ziua iubitei tale, este o întârziere a cadoului sau o țeapă dată de un magazin online anonim.

Seară de vis la un restaurant de top

În cazul în care crezi ca nu vei găsi la timp cel mai spectaculos cadou pentru ziua iubitei tale, trebuie să compensezi printr-o masă la un restaurant de top. Să faci o rezervare la o locație de vis din oraș reprezintă un lucru mult mai ușor de realizat, așa că pune-te pe treabă și începe să dai telefoane. Nu uita să precizezi că este o seară extrem de importantă pentru voi, de aceea, vrei masa cu cea mai bună vedere din restaurant. Nu uita să întrebi dacă exact în aceeași seară se ține acolo o nuntă, un majorat sau o petrecere de firmă, pentru a evita o agitație nedorită, atunci când tot ce căutați este fericirea voastră.

Cum faci rost de bani pe ultima sută de metri

Dacă te vezi prins într-o astfel de situație iar banii și timpul nu sunt chiar de partea ta, poți apela la un credit urgent, pentru care poți aplica online în aproximativ 7 minute. Fără giranți sau alte garanții, Creditul Până la Salariu™ de la VIVA Credit îți pune la dispoziție o finanțare rapidă de până la 2000 de lei. Click aici dacă vrei să afli mai multe detalii despre cum poți obține un credit online, rapid și flexibil, pe care să îl returnezi în maxim 35 de zile. Așa că fii rapid și flexibil, pentru un cadou luat iubitei tale pe ultima sută de metri.  


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest