Cadoul de lux primit de Dorian Popa de la iubita sa. I l-a dat cu o lună înainte de ziua lui de naștere/ FOTO

 
+2 click pentru
galerie

Dorian Popa a fost surprins de iubita lui cu un cadou de lux pe care l-a primit cu o lună înainte de ziua lui de naștere. Artistul a fost plăcut impresionat de gestului lui Babs, mai ales că nu se aștepta să primească ceva atât de devreme.

Dorian Popa se poate considera un bărbat împlinit! Artistul are tot ce și-ar putea dori, de la o femeie care îl iubește nebunește, până la o carieră de succes. Și dacă mai punem și la socoteală faptul că primește cadouri pe nepusă masă, atunci chiar nu mai avem ce să spunem!

Dorian Popa și Babs formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din lumea mondenă. Cei doi amorezi sunt împreună de o perioadă bună de timp și sunt îndrăgostiți unul de celălalt la fel ca în prima zi.

Babs l-a surprins pe Dorian Popa cu un cadou de lux, chiar cu o lună fix înainte de aniversarea artistului. Iubita artistului i-a cumpărat acestuia un lanț argintiu care se potrivește la perfecție cu look-ul de bad boy pe care îl are.

„Hâtz, Johnuțule! Acel moment când nevasta nu se mai poate abține până la ziua ta și începe să-ți dea din cadouri cu fix o lună înainte, bă, băiatule! Fix o lună!”, a spus Dorian Popa la un InstaStory.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest