Cadoul de sute de mii de euro pe care l-a primit fiul Ioanei Năstase de la mama sa

 

Ioana Năstase i-a făcut un cadou de sute de mii de euro fiului său! Soția lui Ilie Năstase a scos din buzunar mai mult de100.000 de euro pentru a-i oferi copilului ei ce este mai bun!

Când vine vorba de a-i oferi copilului ei ce este mai bun, Ioana Simion nu se dă înlături de la nimic! Așa s-a întâmplat și de data aceasta, când bruneta i-a achiziționat singurului ei fiu, pe nume Teodor, un apartament de lux.

Potrivit click.ro, soția lui Ilie Năstase a plătit pentru locuința 120.000 de euro, cadou pe care i l-a oferit fiului său cu ocazia zilei de naștere. Dar și merită! Dacă este să ne luăm după bucuriile pe care i le-a adus mamei sale de-a lungul timpului.

Teodor a făcut două facultăți, este independent financiar de de la vârsta de 18 ani, o vârstă la care alți puștani nici nu știu încă ce să facă cu viața lor, și are deja și un copil. Mai mult decât atât, Teodor are deja casa lui, însă Ioana Năstase a ținut să îi cumpere un apartament în Mamaia Nord, pentru a fi mai aproape de ea.

„Pe Teo îl iubesc enorm. Este un băiat cuminte, un băiat cu două facultăţi care lucrează de la vârsta de 18 ani, are o fetiţă de un an. Teo avea deja casa lui, însă am decis să îi fac un cadou frumos de ziua lui anul acesta şi i-am cumpărat un apartament chiar lângă mine, lângă Hotel Opera, aici în Mamaia Nord”, povestește Ioana Năstase.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest