Călin Geambașu, câștig de cauză în procesul intentat de mama copilului, Angelica Cadar! „Am refuzat să o iau de soție”

 

Conflictul dintre Călin Geambașu și mama copilului său, Angelica Cadar a ajuns la sfârșit. Cel puțin, din punct de vedere legal. Judecătorii i-au dat câștig de cauză artistului în ceea ce privește custodia lui Davin, după doi ani de procese prin tribunale.

Anunțul a fost făcut chiar de Călin Geambașu prin intermediul unui mesaj publicat pe contul său de socializare, în care îi bate obrazul femeii care l-a târât prin tribunale, fără motive justificate. Artistul a mărturisit în repetate rânduri că toată telenovela începută de Angelica Cadar este o răzbunare pentru că nu a vrut să o ia de nevastă.

„După 2 ani de procese și alte reclamații false ce aveau rolul de a mă șicana, a sosit acum redactată HOTĂRÂREA DEFINITIVĂ prin care Tribunalul Ilfov îi respinge lui Angi toate apelurile formulate împotriva mea, ca fiind nefondate. Angelica Cadar m-a dat în judecată degeaba. Mi-a făcut plângeri dovedite a fi calomnioase. A indus în eroare autorități. M-a atacat și la TV de ciudă, fiind apoi nevoit să răspund. La cererea mamei, DaviN și ambii părinți am fost audiați de cinci Instituții (printre care o expertizare” a scris artistul.

Călin Geambașu a oferit detalii cutremurătoare în corpul mesajului său, unde a dezvăluit că cel mai afectat de războiul pe care l-a purtat cu Angelica a fost fiul său, Davin.

„Așa da sprijin matern pe perioadă de stare de urgență mondială? După ce alaltăieri copilul meu a fost blocat pe WhatsApp și telefon de către mama lui, astăzi, "mămica iubitoare" Angelica Cadar i-a oferit un răspuns profund propriului copil, dăruindu-i astfel bucurie și pace sufletească. Cu doar câteva zile înainte râdeam cu toții pe Video Call. Sute de astfel de mesaje și atitudini oscilante către copil au uluit trei completuri de judecători pe perioada procesului intentat și pierdut de către "mămica bună și iubitoare.” a mai dezvăluit Călin Geambașu.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest