Călin Goia - un tată exemplu pentru copiii săi

 

Călin Goia, solistul trupei Voltaj, este un tată dedicat și implicat în creșterea celor trei copii ai săi. El și soția sa, încearcă să le ofere copiilor lor o educație solidă și să le fie un exemplu prin comportamentul și valorile pe care le promovează.

Pentru Călin, educația este esențială și nu negociază acest aspect cu copiii săi. Deși le oferă libertate pentru activități extrașcolare și ieșiri cu prietenii, acest lucru nu este permis în detrimentul școlii. El le reamintește mereu copiilor săi că o bună educație este cheia succesului în viață și că trebuie să își concentreze energiile pe învățare și dezvoltare personală.

Călin Goia își încurajează și copiii să își urmeze pasiunile și interesele, dar nu în detrimentul unei educații solide. El crede că orice activitate pe care copiii săi o desfășoară ar trebui să fie clădită pe o educație bine pusă la punct. De aceea, el încearcă să le ofere tuturor celor trei copii săi oportunități de dezvoltare personală, dar fără a face compromisuri în ceea ce privește educația lor.

”Experiența mea cu băieții, că fetița este mai mică, e una foarte interesantă. S-au schimbat ei, au preocupări diferite au altă dinamică cu mama lor sau cu mine. Sunt adolescenți clasici, cu urlete, nu au fost grave. La fel cum mi-au spus și părinții mei, atât timp cât își văd de treabă și au note bune, le-am explicat că educația este cea mai importantă, indiferent ce vor să facă în viață. Tot ceea ce vrei să faci trebuie să fie clădit pe o educație bine pusă la punct. De asta e important să înveți și să te chinui puțin. Dacă păstrăm echilibrul ăsta în familie, pot să-și facă de cap, să mai țipe la noi”, a spus Călin Goia la Antena Stars

În plus, Călin Goia și soția sa încearcă să ofere copiilor lor un exemplu pozitiv prin comportamentul lor. Ei își încurajează copiii să fie deschiși, comunicativi și respectuoși cu toți cei din jurul lor. În plus, ei încearcă să le arate că o căsnicie fericită este posibilă și că respectul și încrederea reciprocă sunt cheia unei relații de lungă durată.

În concluzie, Călin Goia este un tată exemplu pentru copiii săi, oferindu-le o educație solidă, încurajându-le să își urmeze pasiunile și comportându-se într-un mod respectuos și deschis. El și soția sa sunt un model pentru mulți părinți, arătând că o relație de cuplu fericită și o educație solidă sunt posibile și că pot duce la o viață împlinită și de succes.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest