Calitățile pe care trebuie să le aibă următorul partener al lui Carmen de la Sălciua: „E greu de găsit omul ăla”/ VIDEO

 

Carmen de la Sălciua încă se numără pe lista burlăcițelor din showbiz-ul autohton. Deși are o mulțime de pretendenți, interpreta de muzică de petrecere încă nu și-a găsit alesul, iar asta pentru că pretențiile ei au crescut considerabil după decepțiile amoroase de care a avut parte. În exclusivitate pentru Antena Stars, artista a dezvăluit ce calități trebuie să întrunească viitorul partener.

Carmen de la Sălciua este în continuare o femeie singură, în ciuda tuturor bărbaților care îi fac curte și care ar da orice să ajungă la inima ei. Artista a dezvăluit, în direct, la Antena Stars, că dincolo de aspectul fizic, caută ca viitorul partener să fie și un om spiritual cu care să se conecteze la nivel emoțional.

Deși stie că ce își dorește este greu de găsit, Carmen de la Sălciua este sigură că nu este imposibil și că într-un final, va avea alături de ea bărbatul pe care și-l imaginează.

„Bărbatul potrivit va fi cel cu care o să am o conexiune,cel cu care mă voi simți în regulă să spun anumite glume, cel cu care mă voi simți în largul meu. Trebuie să și arate frumos, în general balanțele se uită după frumos și văd frumos în orice. Îmi doresc și în carieră să fie totul la superlativ și în dragoste să fie totul la superlativ. De asta e greu să găsești omul ăla cu care să ai o conexiune, dar nu e imposibil. Cu siguranță, răbdarea naște minuni”, a spus Carmen de la Sălciua, la Antena Stars.

Carmen de la Sălciua a mai spus că niciuna din relațiile pe care le-a avut nu au semănat între ele,  astfel că este sigură că nici următoarea poveste de dragoste pe care o va trăi nu va fi asemănătoare cu vreuna dintre cele din trecut.

În general, nu trebuie să ai doar frumusețea fizică. Trebuie să ai și frumusețea psihică, și intelectuală. Trebuie să fie un cumul de calități la un bărbat. (...) Relațiile mele au fost diferite și orice relație e diferită. Am avut oameni cu care eu probabil nu am rezonat. Dragostea asta înseamnă. E despre conexiune. Ori ai o conexiune cu omul respectiv, ori nu ai. Trebuie să ai conexiunea aia, ca și cum ai vorbi cu tine însuți. Cred că asta e dragostea adevărată!”, a explicat artista.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest