Calvarul prin care trece Adda: „Mai am 74 de injecții”

 

Cântăreața nu s-a mai putut abține și a izbucnit în lacrimi, împărtășind cu urmăritorii săi situația delicată prin care trece.

 

Adda a contactat Bolerioză, o boală produsă de la mușcătura de căpușă. Cum o bună bucată de vreme nu a știut cu ce se confruntă, îndrăgita artistă a urmat un tratament greșit. Abia recent a aflat cu exactitate de ce suferă, iar metoda de vindecare nu este tocmai una la îndemâna oricui. Oricum, cântăreața a început numărătoarea inversă a injecțiilor pe care le mai are de făcut. Cum ar fobie de ace și seringi, situația vedetei e cu atât mai dificilă, dar spune că va rămâne puternică din punct de vedere psihic până la finalul tratamentului.

 

''Mai am 74 de injecții și îmi vine să bocesc puțin că eu am și fobie foarte mare de ace și de injecții. Sunt mândra de mine că m-am montat psihic și pot să le duc.'', a declarat Adda în mediul online.

 

În luptă cu bolerioza, Adda a spus că și cariera artistică îi este afectată, dat fiind că nu a mai compus nimic de ceva timp. Adda s-a refugiat în schimb în scris și le promite urmăritorilor o carte.

 

„Cand am aflat ca am Lyme, am simtit un soc dar si o eliberare. Nu am avut timp sa bocesc pentru ca trebuia sa mergem la ziua “iubitei” lui Alexutu de la gradinita. 😂In timp ce conduceam spre mall, de unde urma sa iau cadoul, m-am gandit la cate pot sa fac de atunci inainte, nu la cate pot sa pierd. Toata viata mea, mi-am dorit sa compun si sa cant muzica de calitate, pentru oameni. Sa transmit mesaje. Dar din cauze medicale, nu am mai putut fi atat de creativa in studio. Lucru care m-a intristat. Insa am descoperit scrisul si asa m-am eliberat. So, oficial va fi o carte. In toamna! #celetrei 🪶Iar acum m-am izolat putin ca sa-mi adun gandurile si sa astern randurile. Sa va spun tot ce n-am spus, inclusiv povestea din spatele pieselor. Sa-mi spun povestea, de fapt. Asa, fara filtre si perdea. Cum n-am facut-o niciodata”, a spus vedeta în mediul online.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest