Camelia Mitoșeru a dat din casă! Ce se întâmplă, cu adevărat, între Mihai Mitoșeru și Noemi după ce au divorțat: „Se vor împăca”

 
+2 click pentru
galerie

Vestea că Mihai Mitoșeru și Noemi au divorțat după 13 ani de relație a șocat pe toată lumea, mai ales că povestea lor de dragoste părea de neclintit. De dragul vremurilor frumoase, cei doi au decis să rămână prieteni, astfel că atunci când au semnat actele la notar și-au promis că vor fi unul lângă celălalt, indiferent de orice. Și iată că acum se vorbește de o împăcare!

Astfel că reporterii Antena Stars au contactat-o pe cea care știe absolut totul despre ce se întâmplă, de fapt, între Mihai Mitoșeru și Noemi. Și dacă nu v-ați dat seama despre cine vorbim, ne referim chiar la Camelia Mitoșeru, mama actorului.

Camelia Mitoșeru a dat din casă și a dezvăluit că cei doi încă țin legătura și nu doar atât! Deși decisese ca după despărțire să stea în casa mamei ei, acum Noemi a luat hotărârea la care nimeni nu se aștepta.

Mihai Mitoșeru și Noemi s-au despărțit în urmă cu jumătate de an și nu din cauză că sentimentele dintre ei nu mai existau, ci pur și simplu pentru că interesele lor nu mai erau comune. Noemi și-a făcut bagajele și s-a mutat la mama ei, însă a mai ținut legătura atât cu Mihai, cât și cu doamna Mitoșeru.

„Fiecare la casa lui, am vorbit cu Noemi. Ei vorbesc între ei, dar de împăcat, nu s-au împăcat. Mihai tine la ea, și ea la el, dar asta este. (...) Ea a stat la mama ei, iar acum s-a mutat in casa pe care i-a lăsat-o tatăl ei. Acum stă singură. (...) Deocamdată nu s-au împăcat. După 13 ani de stat împreună, e un fel de data mea.” a spus Camelia Mitoșeru.

Mai mult decât atât, doamna Mitoșeru este ferm convinsă că fiul ei și Noemi se vor împăca, dat fiind că niciunul nu și-a găsit, încă pe altcineva. „Nici ea nu are pe nimeni, nici el. Asta este foarte bine, că dacă nu a intervenit nimeni în viața lor, probabil se vor împăca. I-am spus lui Mihai să nu forțeze lucrurile și să le lase să pornească de la ea. Sper să se împace. Și dacă nu o să se împace, sper să le dea Dumnezeu la fiecare câte un partener bun, cum au fost unul pentru celălalt. Au fost doi copii foarte buni, dar asta e viața. Nu știi de ce se rupe.” a completat mama lui Mihai Mitoșeru.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest