Camelia Mitoşeru, primele declaraţii despre anunţul dintre fiul ei şi Noemi: „Eu aşteptam să rămână însărcinată şi ea şi-a pus silicoane”

 

Despărţirea dintre Mihai Mitoşeru şi Noemi a căzut ca o bombă atât în lumea shobiz-ului autohton, dar mai ales pentru cei dragi. Una dintre persoanele cele mai afectate de divorţ este chiar mama îndrăgitului prezentator, Camelia Mitoşeru.

Camelia Mitoşeru a oferit primele declaraţii, în exclusivitate despre divorţul dintre fiul ei şi Noemi. Vestea i-a picat extrem de greu, mai ales că îi iubeşte pe amândoi foarte mult. Marea actriţă a povestit că Noemi s-a schimbat de când i-a murit tatăl subit, considerând că este un semn să nu se căsătorească religios cu Mihai Mitoşeru.

"Eu o iubesc pe Noemi, a fost fata mea. Nu ştiu ce se întâmplă. După 13 ani este foarte greu. Eu nu am făcut diferenţă între copii. Mă doare sufletul. Ea nu a plecat la alt bărbat şi nici el la altă femeie. Pur şi simplu, oamenii se despart şi nici ei nu ştiu de ce. Vine un moment şi se rupe ceva. El este mai mare decât ea şi îşi dorea un copil foarte mult, iar ea nu avea scopul acesta. Eu aştepam să rămână însărcinată şi ea şi-a pus silicoane. Cred că ea copilăreşte. De când a murit tatăl ei s-a schimbat foarte mult. Mie mi-a spus cândva că acesta a fost un semn să nu mai facă nuntă. Dacă pot să-i împac mâine mă duc. Da, mi-au cerut sfaturi, le-am spus să aibă răbdare, că timpul le rezolvă, că poate este o rătăcire. Mihai a avut multe momente când a vrut să meargă să divorţeze şi i-am spus să aibă răbdare că poate se întoarce. Pentru Mihai e groaznic, o iubeşte foarte mult. Sunt convinsă că şi ea îl iubeşte. De trei luni, am avut speranţa că se împacă şi Mihai a zis că mai bine bag divorţ, ca nu cumva în vieţile noastre să apară cineva şi să ne facem de râs", a spus Camelia Mitoşeru la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest