Cânăteața de muzică populară, după ce soțul ei s-a sinucis: „Îi spuneam că voi divorța”

 

Bărbatul și-a pus capăt zilelor la doar 38 de ani. Artista a făcut o serie de dezvăluiri în exclusivitate la Antena Stars.

 

Carmen Cornaci, cântăreața de muzică populară, a rămas văduvă în urmă cu câteva zile. Bărbatul său a decis să se sinucidă. Artista a vorbit în exclusivitate la Antena Stars despre situația în care se află, lăsând să se înțeleagă că neînțelegerile din familie l-au determinat pe bărbat să ia decizia radicală.

 

”Existau ceva neînţelegeri şi am ajuns la concluzia că ar trebui să punem capăt acestei căsnicii pentru că nu era nimeni fericit. Existau nişte probleme mai vechi pe care noi nu reuşeam să le îndreptăm şi am considerat că este cel mai bine aşa. Am decis să plec luni de acasă, informându-l că nu mă mai întorc, doar că el nu a putut accepta acest lucru. Considera că dacă ne pierde pe mine şi pe copii, nu mai are niciun rost pe lumea asta. Deşi noi am avut discuţii de acest fel de-a lungul timpului şi spuneam că sunt mulţi oameni care se despart şi decât să trăieşti într-o căsnicie toxică şi să nu fie nimeni fericit, mai bine pe drumuri diferite, încercând din direcţii diferite să ne ajutăm copiii pentru a-i face mari. El nu putea accepta asta, dar nici eu nu mai puteam accepta să duc frâu acestei căsnicii şi din păcate, a doua zi a decis să încheie socotelile cu viaţa şi să se termine în acest fel căsnicia noastră.”, a spus cântăreața de muzică populară.

 

Totodată, Carmen Cornaci a dezvăluit că partenerul ei a făcut o serie de vizite la psiholog, dar și că ea i-a cerut divorțul: „Probabil ar fi trebuit să fi mers la specialişti în psihiatrie. Certurile noastre şi tensiunile s-au îndesit încă din timpul verii, undeva prin luna august. Au început certurile să fie din ce în ce mai dese şi din ce în ce mai grave. Adică, nu prea puteai să treci uşor peste un mic conflict, aşa cum se întâmplă în toate căsniciile de altfel. Supărările erau destul de mari şi noi aveam discuţia asta. Îi spuneam că voi divorţa, că eu nu mai pot accepta, că al lui comportament mă duce către această direcţie. Îi spuneam asta mereu, era ca un fel de ameninţare că într-o zi voi pleca, că într-o zi voi divorţa”.

 

Tragedia petrecută a marcat-o pe artistă, care a declarat în finalul intervenției de la Antena Stars că a avut totuși o căsnicie fericită și că regretă că răposatul soț a decis să o încheie în acest fel: ”Ca şi concluzie a acestei discuţii, să ştiţi că timp de 13 ani, eu am fost o femeie fericită, doar că au fost nişte episoade care s-au întâmplat în căsnicia noastră, peste care am trecut tocmai din acest principiu, că se mai întâmplă, că aşa sunt bărbaţii uneori, că noi femeile trebuie să putem, trebuie să avem răbdare, trebuie să ne rugăm mai mult, doar că în ultima perioadă a căsniciei noastre lucrurile s-au agravat şi nu am mai putut. Dar nu aş putea să spun despre soţul meu, Dumnezeu să îl ierte, că a fost un om rău. L-am luat pentru că era un om bun, cuminte, frumos, avea foarte multe calităţi, doar că existau nişte mici momente pe care noi le-am pus pe baza unor episoade care trec, dar de fapt acum, văzând rezultatul, am înţeles că de fapt erau nişte frustrări adunate în timpul vieţii cărora noi nu le-am dat importanţa de care aveau cu adevărat nevoie.”


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest