Când două se bat, a treia câștigă! Alex Bodi, într-o vacanță de vis cu fosta soție! Ce locație exotică au ales

 

Nici Daria, nici Bianca Drăgușanu, ci fosta sotie a tras lozul câștigător! Aflat în mijlocul unui adevărat triunghi amoros, Alex Bodi a decis să se refugieze pe un tărâm de vis, preț de câteva zile, alături de fosta soție și fiica lor!

Alex Bodi și fosta lui soție, Iulia, au îngropat securea războiului și au plecat împreună într-o vacanță, în Croația, de dragul fiicei lor. Chiar dacă cei doi s-au judecat în instanță, Iulia fiind acuzată de afacerist de „răpire internațională de minori” după ce femeia a plecat în Germania cu fiica lor, fără ca Bodi să își dea acordul.

Dar cum iubirea schimbă tot, cei doi au decis să înceteze cu scandalurile și să se bucure împreună de vremea minunată din Croația, de dragul micuței lor!

Și chiar dacă toată lumea se aștepta ca următorul sejur să fie alături de Daria Radionova, iată că Alex Bodi a surprins din nou. Însă ca să nu se facă prea multă vâlvătaie în jurul vacanței cu fosta soție, afaceristul a dezvăluit că motivul plecării a fost ca să petreacă mai mult timp alături de micuța sa, iar postările și mesajele de pe instagram stau drept mărturie.

 „După atâtea luni de zile, în sfârșit lângă îngerașul meu!!! Te ador!!”, a transmis Alex Bodi pe rețelele de socializare. „Sunt două lucruri care nu-ți pot fi luate: norocul cu care te binecuvântează Dumnezeu și destinul care ți-e scris pe tot parcursul vieții!!”, a mai scris Alex Bodi în dreptul altei fotografii din aceeași vacanță.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest