Când își va boteza Dana Rogoz fetița: „Va fi cu prieteni foarte apropiați”

 

Dana Rogoz trăiește cea mai frumoasă perioadă a vieții sale! Chiar dacă a născut în vârful pandemiei de coronavirus, vedeta a depășit obstacolele pe care le-a întâmpinat și acum se pregătește pentru botezul micuței sale. Actrița a oferit primele declarații despre marele eveniment, cât și cum se va desfășura organizarea lui în contextul actual.  

Dana Rogoz a devenit mămică pentru a doua oară, dar de data aceasta, de fetiță. Faptul că micuța Lia Elena a apărut pe lume a însemnat completarea unui tablou de familie la care vedeta visa de când era mică.

Din cauza restricțiilor și măsurilor de siguranță impuse de autorități în contextul pandemiei, Dana Rogoz a dezvăluit că mai are de gând să aștepte puțin timp până când va ceremonia de creștinare a micuței sale. Chiar și așa, vedeta a mărturisit că și-ar dori ca botezul fetiței să aibă loc în luna august, însă nu a stabilit încă o dată sigură.

Potrivit spuselor sale, invitate la eveniment vor fi, strict, cele mai apropiate persoane, iar petrecerea va fi una liniștită, fără prea mare tam-tam, exact așa cum și-ar fi dorit-o și dacă nu era pandemia de coronavirus.

„Mai așteptăm. Sincer, dacă nu se schimbă reglementările... Încă nu știm, s-ar putea poate spre august, dar vedem și cum se întâmplă așa, cum evoluează lucrurile. Dar dacă ar fi, ar fi probabil tot așa ceva la aer, cu prieteni foarte apropiați, adică nu cu mare tam-tam”, a declarat Dana Rogoz în cadrul unei emisiuni tv.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest