Când Lidia Buble nu-i acasă, Răzvan Simion livrează mâncare la domiciliul altei femei! A fost prins în fapt!

 

După ce s-a vehiculat în presă că lucrurile nu merg prea bine între Răzvan Simion și Lidia Buble, fără să stea pe gânduri, artista a infirmat toate zvonurile. Doar că ultimele imagini cu prezentatorul TV spun cu totul și cu totul altceva!

Răzvan Simion și Lidia Buble formează unul dintre cele mai solide și apreciate cupluri din showbiz-ul românesc. Ori de câte ori se afișează împreună, cei doi par extrem de fericiți împreună, făcându-i pe mulți să creadă că au descoperit secretul relației perfecte.

Chiar dacă moderatorul emsiunii matinale de pe Antena 1 a dat de înțeles, uneori, mai în glumă, mai în serios, că relația cu Lidia Buble scârțâie pe ici pe colo, toată lumea a tratat cuvintele lui drept tachinări de îndrăgostiți. Dar iată că ultima ipostază în care a fost surprins Răzvan Simion pare a confirma toate zvonurile apărute în ultima perioadă, cum că povestea lor de dragoste se apropie de sfârșit.

În timp ce Lidia Buble se afla la Deva, alături de părinții ei, după ce a fost nevoită să plece de urgență din București, din cauza unor probleme de sănătate cu care s-a confruntat tatăl său, Răzvan Simion făcea livrare la domiciliu pentru o roșcată misterioasă.

Vedeta de la Antena 1 a intrat în casa unei femei, iar când a ieșit nu mai avea punga cu mâncare, dar, în schimb, s-a pricopsit cu un pachet de țigări și un dezinfectant. Nici bine nu a pășit din locuința respectivă, că o roșcată a apărut în pragul ușii în timp ce fuma o țigară. Potrivit ciao.ro, cei doi au decis să iasă separat, pentru a nu fi văzuți împreună.

Oare ce se întâmplă, de fapt, în relația Lidiei Buble cu Razvan Simion? Chiar dacă încă nu știm toate detaliile, cu siguranță, le vom afla. Dar până atunci rămâneți pe www.antenastars.ro pentru cele mai tari știri mondene! 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest