Când se mărită Doinița Oancea cu iubitul ei. Sunt împreună de cinci ani: „E o relație serioasă”

 

Chiar dacă este una dintre mai cunoscute actrițe românce, Doința Oancea a preferat să păstreze discreția despre viața sa personală... până acum. Vedeta a vorbit despre nunta pe care vrea să o facă cu iubitul ei care îi este alături de mai bine de cinci ani! Când se va căsători actrița?

Doinița Oancea și Adrian trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de o jumătate de deceniu, dar chiar și așa, până acum nu au dat semne că ar vrea să treacă la următorul nivel. Actrița a fost invitată în cadrul unei emisiuni TV unde a explicat că planuri există, însă nu vor să facă evenimentul acum, în vreme de pandemie.

Și dacă nu va avea loc anul ăsta, va avea loc la anul și tot va avea. Sau cel puțin, așa ne-a dat de înțeles Doinița Oancea atunci când i s-a spus că „se aud clopote de nuntă”: „Se aud, se aud, le aud și eu! Facem”, a spus Doinița, la o emisiune TV.

Au o dragoste... efervescentă

Pentru că într-o relație nu poate fi numai lapte și miere, Doinița Oancea a vorbit și despre tensiunile din cuplu. Chiar dacă certurile duc deseori la vorbe despre despărțire, cei doi au știut cum să treacă întordeauna peste ele și să își continue drumul împreună.

„De 5 ani, sunt într-o relație serioasă. Certurile noastre, chiar dacă puține, se lasă cu amenințări de despărțire. În momentul de față, avem o relație care mi se pare foarte ok. Văd în jurul meu cupluri care simt nevoia să adune și alți oameni. Faptul că eu pot să stau doar cu o singură persoană, pe canapea, fără să vorbim și să simt o liniște sufletească asta spune multe lucruri. Avem un stil împreună de a fi”, a mai declarat vedeta.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest