Când se va întoarce Lora în țară, după ce a rămas blocată două luni în Bali, din cauza pandemiei

 

Înainte ca pandemia de coronavius să se declanșeze în România, Lora și iubitul său, Ionuț Ghenu, au plecat în vacanță în Bali, dar pentru că înainte să se întoarcă a fost instaurată starea de urgență în țară, granițele au fost închise, iar ei au rămas blocați acolo.

Din cauza faptului că nu au mai avut cum să se întoarcă în România, Lora și Ionuț Ghenu au fost nevoiți să își ia toate măsurile de protecție și să se descurce o perioadă banii rămași, în Bali, în așteptarea momentului reîntoarcerii.

Acum, după mai bine de două luni de conviețuit peste hotare, Lora a dat marea veste pe contul său de socializare! Ea și Ionuț vor face tot posibilul să revină pe meleagurile natale la începutul lunii iunie. ”Pe 9 iunie e posibil să venim acasă. ?❤”, a fost mesajul transmis de vedetă pe rețelele de socializare.

Chiar dacă au fost invidiați de foarte multă lume că timp de două luni s-au bucurat de cele mai frumoase peisaje exotice în Bali, Lora și Ionuț Ghenu nu au fost lipsiți de probleme. Pe lângă infectarea cu COVID-19, cei doi au fost expuși și virusului Dengue, din cauza unei epidemii de țânțari.

„Bali este plin de surprize, plăcute și neplăcute. Din păcate, izolarea oamenilor a dus la o epidemie de țânțari, care poartă virusul Dengue, iar autoritățile încearcă să rezolve și această problemă, deoarece o doamnă doctor ne-a spus că este mai rău să faci dengue decât corona. Să sperăm că totul va fi bine”, a spus recent  Lora pentru Ciao.

Din păcate, colegii lor de vilă au ajuns de urgență la spital, fiind depistați pozitiv cu febra Dengue. „Raluca a fost depistată cu febra Dengue. Ne-am îmbolnăvit grav, am ajuns la spital”, a dezvăluit Cristi despre starea de sănătate a lui și a iubitei sale, potrivit sursei citate.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest