Când se vor căsători Nicole Cherry și iubitul. Amănunte inedite despre marele eveniment: “Nu a fost nimic întâmplător”

 

Chiar dacă se pregătesc să devină părinți pentru prima dată, Nicole Cherry și iubitul ei, Florin Popa, încă nu s-au căsătorit. Motivul? Artista a dezvăluit de ce nu au făcut pasul cel mare, dar și când au de gând să spună marele “Da!”.

Nicole Cherry trece prin cea mai frumoasă perioadă a vieții sale. Artista este însărcinată și doar în câteva luni se va contura tabloul de familie pe care și l-a dorit dintotdeauna. Chiar și așa, cântăreața și Florin Popa încă nu au trecut la urmatorul nivel al relației: nunta. De ce?

Potrivit spuselor artistei, deși a primit un inel simbolic de la partenerul de viață, nu își dorește să grăbească lucrurile sub nicio formă, astfel că nunta va urma atunci când restricțiile din cauza pandemiei vor dispărea definitiv, pentru a-i putea invita la marele eveniment pe toți oameni dragi lor.

”Nu ne-am căsătorit. Este un inel pe care tot de la Florin îl am, mi l-am dorit, e un inel simbolic, atât. Cel oficial nu a venit, dar nu ne grăbim pentru că nu trebuie să oficializăm nimic. E clar că pentru noi este oficial deja.

Am făcut un copil dorit, nu a fost nimic întâmplător, am tot primit întrebarea asta. Nu, nu a fost o întâmplare, noi ne-am dorit să avem un copil. Momentan… noi am așteptat să treacă pandemia pentru că ne-am dorit ca acest eveniment (nunta – n.r.) să se desfășoare într-un mod normal și să ne bucurăm de absolut toți oamenii pe care vrem să-i avem la evenimentele noastre. Probabil anul viitor vom face nunta. Nu vreau să grăbesc lucrurile”, a declarat Nicole Cherry, potrivit ciao.ro.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest