Când și unde va avea loc botezul celui de-al doilea copil al Laurei Cosoi: „O să fie ceva în natură”

 

Laura Cosoi și soțul său se pregătesc temeinic de botezul celui de-al doilea copil al lor! De când au devenit părinții micuței Vera, cei doi sunt în culmea fericirii, iar acum finalizează ultimele pregătiri pentru creștinarea fiicei lor.

Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean au devenit părinți pentru a doua oară în plină pandemie de coronavirus. Deși vedeta era puțin îngrijorată de situația în care urma să dea naștere, iată că a reușit să aducă pe lume o fetiță sănătoasă tun, căreia acum îi pregătește botezul.  

Când și unde va avea loc botezul fiicei Laurei Cosoi

Ca de obicei, extrem de transparentă, Laura Cosoi a dezvăluit câteva detalii importante legat de evenimentul important care va avea loc în viața familiei sale.

Vedeta a mărturisit că slujba de creștinare a micuței Vera, nu va avea loc în București, ci în Maramureș, continuând tradiția, Rita fiind botezată în aceeași parte țării. Cât despre modul în care se va desfăușura evenimentul, Laura Cosoi a mărturisit că va fi unul destul de restrâns la care vor participa doar cei mai apropiați oameni ai sufletului lor.

Deși nu a dezvăluit cu exactitate data pe care Vera va fi creștinată, vedeta a dat de înțeles că totul se va petrece în cursul săptămânii viitoare.

„Ne pregătim de botez. Vom pleca din București, în sfârșit, o ieșire. Vom merge în Maramureș. Abia așteptăm! Săptămâna viitoare ne pornim. O să fie ceva în natură, foarte restrâns, cu familia” a spus Laura Cosi, în cadrul unei emisiuni TV.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest