Când și unde va avea loc nunta Roxanei Dobre cu Florin Salam: “Vreau două rochii de mireasă”

 

Super veste în showbiz! În cadrul unui interviu exclusiv pentru Antena Stars, Roxana Dobre a anunțat când va avea loc nunta cu Florin Salam, dar și unde se va desfășura întregul eveniment!

Chiar dacă sunt împreună de mai bine de șase ani, Roxana Dobre și Florin Salam nu au făcut încă pasul cel mare, iar viitoare soție a manelistului a și mărturisit care a fost motivul: “A fost pierderea tatălui, și nu am vrut să fac așa, doar ca să fie. Nu am făcut nuntă pentru că am trecut tot timpul prin momente triste. A fost pierderea tatălui meu, a fost pierderea socrului, după au fost vorbe urâte la adresa familiei mele că s-a zic că am fugit, ba că am plecat. Și nu am avut cum să facem pentru că pentru al meu este a doua oară și eu vreau să fie într-un moment liniștit.” a dezvăluit Roxana Dobre

Când și unde va avea loc evenimentul

Florin Salam și Roxana Dobre se vor căsători în cursul anului viitor, dat fiind că planurile le-au fost date peste cap din cauza pandemiei de coronavirus. Mai mult de atât, frumoasa brunetă a marturisit că ceremonia va avea loc pe o plajă, dar nu în România, ci într-o altă țară.

“O să facem și nunta, în sfârșit. Pentru că au fost momente nașpa în viețile noastrea. O să fie la anul. O să fie mică, cu siguranță, oentru că așa ne dorim. Eu îmi doresc foarte tare, aia civilă nu mă interesează, aia în fața lui Dumnezeu e importantă pentru mine. O să îi iau numele, dar cred că o să rămân și cu numele meu. Vrem să fie pe plajă și nu aici în România. O să fie foarte tare. Având in vedere că va fi pe plajă, vreau două rochii. Una mai de mireasă și una din mătase, la mișto.” a mai spus viitoarea mireasă.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest