Când va avea loc nunta Cleopatrei Stratan cu Edward Sanda. Locația de vis unde își vor face luna de miere!

 

După ce Cleopatra Stratan și Edward Sanda s-au logodit chiar în cadrul majoratului artistei, toată lumea a vrut să afle când urmează să pășească în fața altarului. Potrivit spuselor cântărețului, se pare că atât data nunții a fost stabilită, cât și locația de vis unde își vor face luna de miere.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda formează unul dintre cele mai fresh și inedite cupluri din showbiz-ul autohton. Cei doi amorezi s-au logodit în urmă cu două luni, iar acum se pregătesc să facă pasul cel mare.

Când va avea loc nunta Cleopatrei Stratan cu Edward Sanda

Edward Sanda a mărturisit că dacă toate lucrurile vor merge așa cum își doresc, iar pandemia de coronavirus nu va mai reprezenta o piedică, atunci nunta va avea loc în vara anului 2021. Mai mult de atât, artistul a dezvăluit că își dorește un copil cu Cleopatra Stratan în maxim cinci ani!

Dacă pandemia se va opri și totul va funcționa normal, în vara anului 2021 va avea loc nunta noastră, în București, iar luna de miere încă nu ne-am hotărât. (...) Ideea de a avea un copil mi-a plăcut dintotdeauna. Astfel, eu și Cleo ne dorim un singur copil în maximum 5 ani de zile.”, a dezvăluit Edward Sanda pentru impact.ro

Cât despre locația pe care au ales-o pentru luna de miere, artistul a mărturisit că atât el, cât și partenera lui de viață își doresc foarte mult să meargă în Maldive.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest