Când vine vorba de credință, Gigi Becali trece peste orice! Imagini uluitoare cu latifundiarul din Pipera/ VIDEO

 
+4 click pentru
galerie

Toată lumea știe legătura specială pe care Gigi Becali o are cu Divinitatea. Latifundiarul din Pipera a trecut prin multe în viața, însă Dumnezeu i-a fost mereu alături. Așa că pentru omul de afaceri, credința este mai presus de ori, și peste pandemie.

Finanțatorul echipei FCSB nu a mai ținut cont de starea de urgență și a ieșit din casă pentru a merge la cimitir! Gigi Becali nu a fost singur la cimitir, ci însoțit de șoferul său. Ajunși în fața Bisericii, cei doi au luat un bax plin cu candele albe pe care finanțatorul Stelei le-a rânduit pentru mormintele celor dispăruți din familia sa.

Aprinsul candelelor i-a dat lui Gigi Becali ușoare bătăi de cap. Așa că acesta s-a folosit de o lumânare de mari dimensiuni care apoi a fost așezată în suportul special de la mormânt pentru ca flacăra să nu se stingă.

Odată ce și-a îndeplinit misiunea, Gigi Becali s-a urcat în bolidul său de lux, alături de șoferul autovehicului și s-au îndreptat, cu rapiditate, înapoi acasă, fara să mai facă nicio oprire pe drum, iar imaginile surprinse de paparazzii Spynews.ro stau drept mărturie. 

A fost testat de două ori pentru coronavirus!

În urmă cu puțin timp, Gigi Becali a dezvăluit că și-a făcut testul pentru a afla dacă este sau nu este infectat cu COVID-19, nu o dată, ci de două ori. Fără teamă în inimă, patronul echipei FCSB a mărturisit că este sigur că îi poate ține piept coronavirusului, datorită împărtășaniei pe care a primit-o de la duhovnicul său.

„Da, m-am testat cu toată familia. Am luat test PCR. De două ori m-am testat. De mine nu se ia. Am fost la Liturghie în fiecare zi. Mai ales acum, în post, m-am împărtăşit de patru ori. Hristos este în mine”, a spus Gigi Becali la RTV, în urmă cu ceva timp.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest