Când voia Speak să o ceară în căsătorie, de fapt, pe Ștefania. Cum arată inelul de logodnă/ FOTO

 
+3 click pentru
galerie

După trei ani de relație, Speak și Ștefania au trecut la nivelul următor. Iar cererea în căsătorie nu a fost deloc una banală, ci momentul special a avut loc chiar în competiția Asia Express. Și chiar dacă evenimentul a devenit viral, într-un timp foarte scurt, nu mulți sunt cei care știu cum arată bijuteria primită de „Șoarec” și unde plănuise artistul cererea, inițial.

În ciuda faptului că au pierdut în fața „Reactoarelor”, echipă formată din Sorin Bontea și Răzvan Fodor, la distanță de câteva minute, marele premiu „Asia Express” , Speak și Ștefania s-au întors în România cu ceva mai prețios decât orice sumă de bani: un nou nivel al relației lor.

În cadrul emisiunii Xtra Night Show, Speak a dezvăluit că avea în plan să o ceară în căsătorie, atunci când “Drumul Comorilor” s-ar fi terminat pentru ei, dar pentru că eliminarea nu a mai avut loc și echipa de producție a conturat un moment extrem de frumos, atunci când au fost puși să citească fiecare, scrisoarea pe care i-a dedicat-o partenerul în competiție, artistul a decis că ăla era momentul potrivit să facă pasul cel mare.

Așa cum s-a văzut la TV, Speak s-a confruntat cu niște emoții colosale atunci când se pregătea să o ceară în casătorie, însă acela nu a fost singurul moment care l-a ținut stresat. Ci și ascunderea inelului de logodnă pe tot parcursul competiției, ca să nu îl vadă Ștefania, a fost extrem de greu.

„Nu vreți să știți câtă grijă am avut, cum l-am dosit. Știau că îl am asupra mea, cei din producție, Sorin Bontea și Răzvan Fodor. Inițial, am zis că-i dau inelul chiar când vom fi eliminați, ca să îndulcesc momentul, însă citirea scrisorilor partenerilor mi s-a părut potrivită și am decis atunci să fac gestul”, a povestit Speak.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest