Când vor să facă nunta Edward Sanda și Cleopatra Stratan: „Suntem emoționați. Faci pasul ăsta o dată în viață”

 

Edward Sanda și Cleopatra Stratan au oferit primul interviu despre nuntă, în exclusivitate pentru Antena Stars. Cei doi amorezi au vorbit cu lux de amănunte despre cum s-a desfășurat cererea în căsătorie, dar și când va avea loc marele eveniment.

Logodna Cleopatrei Stratan cu Edward Sanda a luat pe toată lumea prin surprindere. Potrivit spuselor lor, momentul a fost unul extrem de intim, departe de ochii curioșilor, la fața locului fiind doar ei și dragostea lor.

„A fost un moment foarte special, unic și îl vom ține minte pentru tot restul vieții.” a spus Cleopatra Stratan. „A fost într-un loc foarte intim, privat de oameni, pentru că noi avem deja o viață expusă. Și am zis să fie ceva personal pentru noi. Ea nu se aștepta să o cer acum. Nu a fost absolut nimeni de față.”, a completat Edward Sanda.

Când vor să facă nunta

Atât Edward Sanda, cât și Cleopatra Stratan au stabilit de comun acord ca marele eveniment să vină abia după ce se mai liniștesc lucrurile care sunt destul de haosate din cauza pandemiei.

„O să urmeze și nunta, dar pentru ca e pandemie, nu ne grăbim” au spus cei doi.

Însă până când se vor căsători, artiștii au planuri să se mute împreună, imediat cum Cleopatra va termina liceul și se va înscrie la o facultate din București.

„O să ne mutăm împreună când vin la facultate, după ce termin liceul la Chișinău. Nu am plâns în lacrimi. Ne-am emoționat amândoi. Faci pasul ăsta o dată în viață. Au fost emoții frumoase. Nu suntem geloși.” a spus Cleopatra.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest