Cântărea 172 de kilograme, dar a reuşit să slăbească 82! Totul s-a întâmplat după ce eliminat un singur produs din alimentaţie

 

Steve H. are 39 de ani și este din Scoția. El cântarea 172 de kilograme și măsură 142 de centimetri în jurul taliei, a reuşit să slăbească radical şi a devenit de nerecunoscut.

Toate aceste rezultate le-a obţinut după ce a eliminat un singur produs din alimentaţie. Bărbatul a reușit să renunțe la timp de "dependența" creată de sucurile acidulate dulci, mai exact de băutură Cola.

Până nu demult, era un împătimit al celebrei băuturi răcoritoare Cola. Ajunsese să bea zilnic șase litri din acest suc, iar în această perioadă a ajuns la greutatea de 172 de kilograme, conform site-ului secretele.com.

Din moment ce problemele de obezitate îi îngrădeau mult autonomia de mișcare și îi puneau în pericol starea de sănătate, bărbatul a decis să își schimbe proastele obiceiuri alimentare. Steve susține că decizia de a renunță la Cola i-a salvat viața total.

Potrivit relatărilor sale, în care recunoaște că devenise dependent de această băutură dulce, scoaterea ei din alimentație a fost o sarcină foarte dificilă. Cu toate acestea, a perseverat și a înlocuit sucul respectiv cu un consum zilnic de apă, aproximativ 3 litri pe zi, asociat cu renunțarea la mâncărurile de tip fast food. 

În acest fel a reuşit să slăbească 82 de kilograme şi a revenit la normal în aproximativ 12 luni de zile.

Foto: secretele.com

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest