Cântăreața Alessia nu este pregătită pentru o nouă relație, dar își dorește un al doilea copil

 

Cântăreața Alessia a acordat un interviu exclusiv pentru Antena Stars, la trei ani după despărțirea tumultoasă de tatăl copilului ei. Alessia a dezvăluit că își mai dorește un copil, dar momentan nu este pregătită pentru o nouă relație, deoarece îi este dificil să se adapteze cu cineva nou în viața ei.

Sunt dispusă, vreau să mai fac și un copil, de ce nu. Încă nu am curajul să mă deschis pentru o relativ, din pacte. Cine mă curtează are ceva de furcă. Îmi este foarte greu să mă adaptez cu cineva nou în viața mea.”, a spus Alessia.

În cadrul interviului, Alessia a explicat și motivul pentru care a luat o pauză de la viața publică. Vedeta a spus că încerca să evite povestirea lucrurilor din trecut, deoarece acestea deschideau rănile mai tare, iar anxietatea și fobia de oameni au devenit o problemă pentru ea. Cu toate acestea, Alessia a revenit în lumina reflectoarelor și este pregătită să înceapă o nouă etapă din viața sa.

În ceea ce privește relația cu tatăl băiețelului său, Alessia a dezvăluit că cei doi au o relație de prietenie, iar acest lucru îi ajută la creșterea copilului. Ea a subliniat importanța armoniei pentru binele copilului lor.

Avem o relație normală, de părinți ai unui copil. El nu trebuie să fie impactat de reticențele noastre, trebuie să crească în armonie. A trecut mult timp, rănile s-au închis, trebuie să ne adaptăm la situații noi din viață noastră.”, a mai spus artista.

În final, cântăreața a subliniat că timpul vindecă rănile și că este important să mergem înainte, să ne adaptăm la situațiile noi din viața noastră și să încercăm să fim fericiți.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest