Cântăreața Analia Selis a divorțat de violoncelistul Răzvan Suma: „Nu există drumul înapoi”

 

Cântăreața argentiniană Analia Selis a divorțat de violoncelistul Răzvan Suma! Anunțul a fost făcut de artistă pe pagina sa de socializare, unde a dat de înțeles că nu mai există cale de împăcare.

După ce a devenit mamă pentru a doua oară, Analia Selis a dispărut din lumina reflectoarelor pentru a se dedica în totalitate familiei. Acum a ieșit din nou la lumină, însă pentru a anunța că a divorțat de cunoscutul violoncelist, Răzvan Suma.

Vestea a fost dată printr-un mesaj pe contul său de socializare, în care a ținut sa precizeze că nu mai există cale de împăcare cu tatăl celor doi copii ai săi.  

„La toți cei care de atunci pana acum m-ați întrebat cum e familia sau mi-ați trimis mesaje frumoase despre familia pe care o aveam aș vrea sa vă spun ca nu am putut sa vorbesc despre acest subiect. Ca sa evit întrebări despre o “posibila împăcare” as vrea sa va spun ca in ceea ce ma privește nu exista drumul înapoi.”, a scris Analia Selis.

Mai mult de atât, Analia Selis a avut și câteva cuvinte de încurajare pentru cei care o urmăresc și care trec printr-o situație similară.

„Acest an a fost un an intim, in care am avut nevoie de regăsire acasă alături de Noa și Tiago. La toți cei care trec pe o despărțire as vrea sa va spun ca timpul trece și cu siguranța viața merge înainte spre mult mai bine decât a fost. Simt nevoie sa precizez ca nu mi-am gândit sub nicio clipa sa plec din România, nici înainte nici atunci când m-am despărțit și nici acum. România este o țara care mi-a dăruit și îmi dăruiește in continuare foarte mult, așa ca anul aceasta, pe 1 Decembrie, o voi sărbători așa cum nu am putut anul trecut.”, a mai spus cântăreața argentiniană.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest