Cântăreața Ciara, mamă pentru a treia oară! A adus pe lume un băiețel/ FOTO

 

Ciara a devenit mamă pentru a treia oară! Artista internațională a adus pe lume un băiețel perfect sănătos care va purta numele Win.

Ciara l-a născut pe cel de-al treilea copil pe data de 23 iulie 2020. Cântăreața a publicat un clip cu ea de pe patul de spital, în timp ce își strângea în brațe fiul nou-născut. Clipul a strâns peste cinci milioane de vizualizari, iar admiratorii săi au reacționat imediat și au sărit cu comentarii de felicitări.

La scurt timp după ce a fost externată, Ciara a plecat acasă cu nou-născutul, acolo unde toți apropiații i-au așteptat cu o mega surpriză. Cântăreața de 34 de ani este căsătorită cu Russel Wilson și au încă doi copii împreună, un băiețel si o fetiță.

Ciara Princess Harris este cunoscută pentru albumul „Goodies” care a debutat pe locul trei în Billboard 200 SUA, fiind vândut în 124.750 de exemplare în prima săptămână. Totodată, artista internațională a câștigat topul Top R&B și Hip-Hop.

Printre vedetele internaționale care au devenit părinți recent se numără și Joe Jonas și Sophie Turner. Actrița din „Games of Thrones” a dat naștere unei fetițe care va purta numele de Willa. Actrița a născut pe 22 iulie, în cursul zilei de miercuri, însă abia acum a ieșit la iveală informația. Cei doi au decis să țină secret totul și să nu ofere vorbească despre noul rol în care au fost puși.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest