Cântăreața Daniela Cușnir a fost condusă pe ultimul drum de un sat întreg, cu bocete și cântece de jale!

 
+2 click pentru
galerie

Daniela Cușnir a fost condusă pe ultimul drum de un sat întreg, cu bocete și cântece de jale! Interpreta de muzică populară de doar 23 de ani și-a găsit sfârșitul în urma unui accidentului rutier teribil de la Dărmănești.

În cursul zilei de joi, 17 septembrie, Daniela Cușnir a fost înmormântată de familie și de apropiații în sufletele cărora a lăsat multă durere. Intepreta a fost îmbrăcată în rochie de mireasă, potrivit stiridinbucovina.ro.

La căpătâiul artistei s-a aflat un sat întreg, dar și membrii formației Dorna Band din Vatra Dornei, în cadrul căreia Daniela era solistă. Prietenii din industria muzicală au condus-o pe ultimul drum cu cântece de jale.

La înmormântare a fost și cel care a provocat accidentul

Printre prietenii de suflet ai Danielei Cușnir s-a numărat și Vlad Barbir, băiatul de 19 ani care a provocat accidentul mortal, după ce a adormit la volan. Deși era încă plin de răni, nu a vrut să lipsească de la înmormântarea prietenei sale.

Mama Danielei a fost la un pas de leșin

Din cauza durerii pricinuite de moartea copilului ei, mama Danielei a fost la un pas de leșin. Femeia abia s-a ținut pe picioare de-a lungul funerariilor strigând: „Unde te duci, puiul mamei?”

Accidentul rutier în care interpreta de muzică populară de doar 23 de ani, Daniela Cușnir, și-a pierdut viața a avut loc luni, în Dărmănești, după ce Vlad Barbir, băiatul de 19 ani, care se afla la volan, a adormit.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest