Cântăreața Marina Voica de 83 de ani, terifiată de coronavirus: „Pe mine sigur m-ar putea ucide”

 

Cântăreața Marina Voica de 83 de ani trece printr-o perioadă extrem de dificilă. Din cauza vârstei înaintate, artista se află în categoria persoanelor vulnerabile în fața coronavirusului, fiind de-a dreptul terifiată de situația actuală.

Sunt ani buni de când Marina Voica a dispărut din lumina reflectoarelor. Marea artistă s-a retras în Breaza, departe de agitația din Capitală, acolo unde are și titlul de cetățean onorific. Chiar și așa, de când a început pandemia de coronavirus, cântăreața a fost dată uitării de toată lumea, chiar dacă este în vârstă și locuiește singură.

„Nimeni nu m-a sunat să mă întrebe ce fac și cum sunt! Nici măcar de la primărie, de aici, că tot sunt cetățean de onoare. Puteau să mă întrebe dacă mă descurc”, spunea artista la începutul pandemiei.

Terifiată de coronavirus

Deși în Breaza nu s-a înregistrat, încă, niciun caz de coronavirus, Marina Voica a dezvăluit în cadrul unui interviu, că este terifiată de COVID-19 atât din cauza stării sale de sănătate, cât și a vârstei înaintate - o combinație deloc fericită, motiv pentru care infectarea cu virusul ar putea însemna sfârșitul vieții sale.

„În Breaza nu e nici un caz de COVID, dar unul dac-ar fi, pe mine sigur m-ar putea ucide... Umblu mult, nu gătesc, mă ocup de casă, sunt obligată să ies,” a povestit Marina Voica, pentru TVR 2.

În ciuda faptului că s-a retras la casă, după moartea soțului său, Marina Voica a rămas la fel de cochetă ca în tinerețea petrecută pe scenă și mai mult decât atât, dacă are nevoie de transport, nu se sfiește să se urce la volanul unei mașini șic pentru a merge acolo unde are treabă.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest