Cântăreața mută! Drama prin care a trecut Oana Bozga Pintea: „Am avut limba cusută, am avut 20 de fire și dureri groaznice”

 

Oana Bozga Pintea a dezvăluit la Antena Stars care a fost cea mai mare cumpănă din viața sa, cea care a avut și un rol revelator, înțelegând existența divinității și harul ei.

 

Cântăreața de muzică populară a trecut prin momente groaznice, în urma cărora nu doar că ar fi putut fi în imposibilitatea de a cânta, ci chiar de a vorbi vreodată. Un accident de mașină putea pune punct carierei ei. Artista a povestit la Antena Stars cum s-a produs accidentul cu pricina și ce consecințe majore putea să aibă asupra ei. O mașină care circula cu viteză nu a acordat prioritate și a intrat direct în autovehiculul în care se afla solista. În urma impactului, mașina s-a răsturnat de câteva ori. Panicată, cântăreața de populară a țipat în acel moment, iar rostogolirile mașinii, aerodinamica din acel moment, au făcut-o să-și muște cu putere limba, fiind nevoie ulterior de 20 de fire pentru ca aceasta să fie cusută la loc.

 

„Am trecut printr-un accident foarte urât. Din cauza neacordării de prioritate a unei mașini care circula cu viteză foarte mare, s-a răsturnat mașina în care eram eu. Din cauză că eu am început să țip în momentul în care am văzut că urma să intre o mașină în noi, răsturnându-ne de câteva ori, mi-am mușcat limba, fapt pentru care puteam să rămân mută pentru totdeauna”, a povestit Oana Bozga Pintea, la Antena Stars.

 

Intervenția medicilor a fost promptă și a adus un final fericit în cazul artistei. Ea însă a descoperit puterea divină. „Aici a intervenit Dumnezeu și mi-a arătat că puterea lui este mare, că el m-a ocrotit. A fost o întâmplare marcantă pentru mine, care mi-a dat oarecum de gândit din acel moment. Prin acel accident, oarecum, l-am văzut pe Dumnezeu în fața ochilor și am înțeles că acest har de a cânta, pe care l-am primit, trebuie să fie îngrijit cu mare seamă. Am avut limba cusută, am avut 20 de fire, am avut dureri groaznice”, a mai mărturisit artista.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest