Cântăreața Sia a fost diagnosticată cu o boală extrem de rară: „Viața este a naibii de grea”

 
+2 click pentru
galerie

Cântăreața Sia a dezvăluit că a fost diagnosticată cu o boală extrem de rară! Artista internațională suferă de Ehlers-Danlos, fiind o maladie neurologică rară, produsă de un defect în structura, producerea sau prelucrarea colagenului, care se manifestă prin dureri cronice crunte.

Sia a dezvăluit maladia cu care se confruntă, în cadrul unui mesaj publicat pe Twitter, pentru- a-i încuraja pe ce care suferă de aceeași boală extrem de rară să nu se dea bătuți, indiferent cât de departe ar părea că se află luminița de la capătul tunelului.

 „Bună, sufăr de dureri cronice, o boală neurologică, Ehlers Danlos, şi vreau să vă spun celor care suferiţi de dureri, fizice sau emoţionale, că vă iubesc. Mergeţi înainte. Viaţa este a naibii de grea. Durerea te demoralizează şi nu eşti singur”, scria Sia pe pagina sa de Twitter, în urmă cu un an.

Sindromul Ehlers-Donlos este unul foarte rar și afectează unul la 2.500-5.000 de indivizi. Maladia este cauzată de un defect în structura, producerea sau prelucrarea colagenului sau a proteinelor care interacționează cu colagenul. Câteva dintre manifestările bolii sunt fragilitatea pielii și instabilitatea articulară.

Sia s-a luptat cu dependența de alcool

În 2013, cântăreața australiană Sia dezvăluia că s-a luptat cu diverse dependențe în trecut: consumul excesiv al medicamentelor care se dădeau pe bază de rețetă și alcool. „Am devenit dependentă de Vicodin și Oxycodone și dintotdeauna mi-a plăcut să beau, dar n-am știut că eram alcoolică. Eram foarte nefericită în rolul de artist și mă îmbolnăveam din ce în ce mai tare.” spunea Sia pentru Billboard, în urmă cu șapte ani.

După ce a primit diagnosticul de hipertiroidie, artista internațională a pus punct dependenței, iar în 2018 a sărbătorit opt ani de abstinență.  


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest