Capacitatea mintală a lui Britney Spears, comparată cu cea a unui pacient aflat în comă, de propriul avocat

 

Avocatul lui Britney Spears, a făcut o declarație dureroasă despre starea artistei internațională, în lupta de a ieși de sub tutela tatălui său. Sam Ingham a comparat capacitatea mintală a blondinei cu cea a unui pacient aflat în comă.

Britney Spears s-a confruntat cu multe probleme emoționale, fiind și internată într-un centru de sănătate mintală. Acum, artista internațională a primit o nouă lovitură, însă de data aceasta din partea omului pe care l-a angajat ca să o protejeze în fața tribunalului.

Avocatul cântăreței a declarat, în ultima ședință online susținută în vederea revizuirii tutelei lui Jamie Spears, că starea ei psihică este deficitară, fiind pe aceeași scară cu cea a unui pacient în comă.

Declarația a fost cu atât mai gravă încât Sam Ingham a continuat menționând că solista nu are capacitatea de a înțelege lucruri, cu atât mai mult de a semna acte sau de a lua decizii majore. Avocatul a mai adăugat că Britney ar trebui să beneficieze de un reprezentant legal, așa cum se întâmplă cu pacienții aflați în comă.

Britney Spears se află sub tutela tatălui de 12 ani

De mai bine de un deceniu, Jamie Spears are control total asupra vieții lui Britney, atât din punct de vedere personal, cât și financiar. Din cauza ieșirilor și problemelor psihice cu care s-a confruntat cântăreața, a pierdut custodia celor doi copii ai ei, fiind atribuită fostului soț, Kevin Ferline.

Britney Spears încearcă să își înlăture tatăl și să îl îndepărteze de averea ei, dorind să numească o corporație calificată pentru a se ocupa de finanțele ei.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest