Cara Delevingne și cântăreața Halsey sunt într-o relație! Foștii lor parteneri formează un cuplu și ei

 

Bombă în showbiz-ul internațional! Cara Delevingne și Halsey sunt într-o relație! Însă bomboana de pe tort o reprezintă faptul că foștii lor partener formează un cuplu și ei.

După ce Cara Delevigne și Ashley s-au despărțit în aprilie, după o relație de doi ani, se pare că modelul a găsit, din nou, fericirea, în brațele cântăreței fenomen, Halsey.

La scurt timp după separaea de Cara, Ashely Benson a început să se întâlnească cu nimeni altul decât G-Eazy, fostul partener al lui Halsey. Se pare că motivul pentru care cântăreața pop a decis să pună punct poveștii de iubire cu cântărețul a fost din cauza infidelității, potrivit presei internaționale.

Cara Delevingne și cântăreața Halsey sunt într-o relație!

Potrivit The Sun, pentru că Halsey și Cara Delevingne locuiesc amândouă în California, au început să petreacă din ce în ce mai mult timp împreună în perioada pandemiei, iar așa a avut loc începutul relației dintre cele două.

Mai mult de atâț, o sursă apropiată modelului britanic a mărturisit că cele două se distrează foarte mult și chiar se amuză pe baza faptului că foștii lor parteneri formează, acum, un cuplu.

„Cara a tot ieșit cu Halsey în ultimele săptămâni și s-au simțit foarte bine împreună, au râs mult. Amândouă au fost foarte deschise în legătură cu sexualitatea lor, vor doar să se simtă bine, așa că amândouă sunt pe aceeași lungime de undă. (...) Cara a sărutat-o în fața prietenilor ei. Se amuză că fosta, respectiv fostul sunt împreună acum și nu există resentimente legat de acestă situație” a spus sursa apropiată celor două.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest