Caraibele sunt mai aproape decât credeai! Un sătuc din Albania ar putea detrona toate insulele

 

Visaţi la o vacanţă exotică, iar bugetul nu vă permite? Fiţi pe fază! Există şi Caraibe pentru cei mai modeşti. Noi vă spunem unde vă puteţi petrece concediul cu bani puţini. Priviţi şi luati notite!

Ei, bine nu vă frecaţi la ochi! Ceea ce aţi văzut este adevărat! Un loc de vis. Se numeşte Ksamil şi este un sătuc din Albania, care a fost înzestrat cu unele dintre cele mai spectaculoase plaje din lume. Un mic colţişor de Rai, am putea spune. Plajele cu nisipul fin, apa limpede, ici-colo câte o stâncă, priveliştea insuliţelor verzi creează un cadru desprins din basm. Mai ceva ca în poveşti.

Locul acesta are toate şansele să-şi facă loc în preferinţele dumneavostră! Dar, vacanţa nu este perfectă fără o masă copioasă! Sătucul este plin de restaurante unde vă puteţi delecta cu orice gustare vă pofteşte inima. Iar preţurile.. sunt departe de a fi piperate. Un prânz cu câte un fel de mâncare vă va costa 25, 30 de lei pentru două persoane.

La fel de puţini bani scoateţi din buzunar şi pentru cazare. Dacă alegeţi să staţi la un hotel chiar lângă plajă nu daţi mai mult de... 20 euro  pe cameră. Nu vă vine să credeţi? Dar chiar aşa este.  Iar, dacă mergeţi cu familia, în camera de hotel aveţi și o mică bucătărie, unde să gătiţi pentru copii.

Aşa că, domnelor şi domnilor nu mai staţi pe gânduri! Caraibele din Europa vă aşteaptă!

A.C.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest