Care a fost cel mai greu moment din viața Simonei Halep: „Trei luni am fost în depresie”

 

În spatele zâmbetului pe care îl afișează de fiecare dată în fața camerelor de filmat, Simona Halep a avut numeroase momente în care a clacat, dar peste care a reușit, într-un final, să treacă. Campioana a vorbit despre cel mai greu din viața ei și despre depresia cruntă cu care s-a confruntat.

Simona Halep a dezvăluit că momentul cel mai dureros din cariera ei de sportivă a fost atunci când a pierdut finala de la Roland Garros în fața Jelenei Ostapenko. Tenismena a dezvăluit că dezamăgirea cauzată de eșec a fost atât de mare, încât timp de trei luni se trezea în fiecare noapte și plângea. Dar chiar și așa, nu s-a lăsat doborâtă și mergea zilnic la antrenamente pentru a-și perfecționa tehnica.

„Am avut și eu momente de cădere, iar cel mai greu moment din viața mea a fost în 2017, când am pierdut finala de la Roland Garros cu Jelena Ostapenko. Trebuie să recunosc că trei luni am fost în depresie. Mă trezeam noaptea plângând, dar n-am lipsit nicio zi de la antrenament.", a povestit Simona Halep.

Cel care a ajutat-o să se ridice de la pământ a fost Darren Cahill, antrenorul ei, care și-a arătat aprecierea pentru perseverența de care a dat dovadă, în ciuda celui mai mare eșec pe care l-a avut în cariera ei.

„A fost cel mai mare eșec din cariera mea. Bine, finală de Grand Slam nu e eșec, dar faptul că am condus meciul și n-am reușit să-l inchei, a fost un eșec pentru mine. Darren mi-a spus că nu mulți sportivi reacționează așa la un eșec atât de mare. El mi-a zis că am puterea să merg mai departe și atunci am crezut și mai mult în mine.”, a mai spus ea.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest