Care a fost reacția lui George Burcea după ce Andreea Bălan a început să îi dea „atenții” lui Keo

 

După ce s-a despărțit de George Burcea, Andreea Bălan a decis să îngroape securea războiului cu Keo, astfel că l-a deblocat pe fostul iubit de pe rețelele sociale. Mai mult decât atât, artista i-a lăsat și câteva aprecieri la postările sale, iar așa cum era de așteptat, toată lumea voia să afle și care este părerea lui George Burcea legat de acțiunea fostei sale soții.

Odată cu aprecierile Andreei Bălan ale contentului publicat de Keo pe paginile sale personale, a început sa se vehiculeze că artista ar tânji la o împăcare. Vedeta a lămurit imediat situația explicând că nu este interesată să intre într-o relație cu nimeni, mai ales cu un fost partener.

„Nu mă interesează nimeni din trecutul meu, nu mă reîntorc unde am mai fost. Nu am sentimente pentru niciun fost partener, dar asta nu înseamnă că nu pot aprecia o reprezentație muzicală. Iar persoanelor care vor să își facă reclamă pe spatele meu, le sfătuiesc să tacă și să rămână în anonimat, că un like nu a omorât pe nimeni. Să nu mai fie geloase și să își vadă de viețile lor. Să stea liniștite acolo, pentru că nu vreau să mă împac cu nimeni”, a spus Andreea Bălan.

Cum a reacționat George Burcea

Potrivit impact.ro, un apropiat al actorului a dezvăluit că George Burcea își dorește ca fosta sa soție sa își refacă viața, „în speranța că așa se va liniști”. Mai mult de atât, se pare că acesta se aștepta la un gest de genul din partea cântăreței, pentru a-i stârni gelozia, încă fără succes, ci “din contră, chiar i se pare deplasat faptul că Andreea a băgat ceartă între Keo și Misty”, au mărturisit surse din anturajul acestuia, pentru Impact.ro. 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest