Care a fost ultima postare a lui Costin Mărculescu înainte să fie găsit mort în apartament: „Eu am furat startul”

 

Moartea subită a lui Costin Mărculescu a ridicat foarte multe semne de întrebare. Trupul neînsuflețit al actorului a fost găsit în stare avansată de putrefecție, în cada din apartamentul său, lăsându-i fără grai pe cei apropiați lui. Deși încă nu s-a aflat cauza exactă a morții, s-au lansat foarte multe ipoteze, printre care și cea a sinuciderii.

Mara Bănică a dezvăluit că din cauza situației financiare precare, Costin Mărculescu a intrat într-o depresie adâncă, dar chiar și așa, este sigură că nu ar fi comis gestul extrem. Mai mult decât atât, jurnalista a adus ca argument suprem teama de moartea pe care a avut-o actorul, în momentul în care a acuzat grave probleme cardiace.

 „Acum 2-3 ani am chemat SMURD, pentru că a avut o tensiune extrem de mare, intrase în panică, lăsese două numere de telefon: al lui Pepe și al meu, în cazul în care se întâmplă ceva. (...) Costin a avut o depresie când și-a pierdut toți banii din firmă și nu și-a mai revenit din ea. S-a afundat din ce în ce mai rău. Să-l ierte Dumnezeu, să-l odihnească! Doctorul de pe SMURD i-a zis atunci de față cu mine că va trebui să ia toată viața un tratament pentru inimă”, a spus Mara Bănică.

Ultima postare a lui Costin Mărculescu

Costin Mărculescu  a fost ultima dată activ pe contul său de socializare, pe data de 27 mai, atunci când i-a urat „La mulți ani” unui foarte bun prieten:ASTĂZI 27 MAI ESTE ZIUA DE NAȘTERE A bunului meu prieten DORU CALANGIU care este și prietenul multor vedete și sportivi de mare valoare. Aici el e pe pandemie iar eu am furat startul la terase 😄😄🍷🍷🍷🍷🍷 LA MULȚI AAAAAANI DORULEȚ să fii sănătos și iubit !!!


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest