Care au fost ultimele cuvinte al Tamarei Buciuceanu! „O să ies din spital şi o să fie bine”

 

România este în doliu! O altă personalitate a teatrului românesc s-a stins din viaţă. Tamara Buciuceanu a pierdut lupta cu moartea, după ce preţ de ani buni s-a confruntat cu probleme cardiace severe.

În urma cu două săptămâni, Tamara Buciuceanu a fost internată în spitalul Elias, unde la cererea medicilor, a rămas sub atenta lor supraveghere. Odată la aflarea veştii, moderatorul emisiunii „Agenţia VIP”, Cristi Brancu a contactat-o pentru a afla care este de fapt, starea de sănătate a acesteia.

Se pare că regretata actriţă i-a răspuns cu o voce senină şi i-a mărturisit ca se simte foarte bine şi că starea de sănătate este stabilă. Mai mult de atât, Cristi Brancu a dezvăluit că Tamara Buciuceanu se aştepta să iasă din spital, în scurt timp.

Din păcate, în cursul zilei de astăzi, starea acesteia s-a agravat şi a fost intubată şi ventilată mecanic. În ciuda eforturilor supraomeneşti ale medicilor, cea numită „Doamna Teatrului Românesc” nu a mai putut fi salvată.

„Dumnezeu s-o ierte! E o mare pierdere. Am vorbit cu doamna Tamara Buciuceanu Botez chiar în ziua în care apăruse o informaţie că se află în stare critică, era chiar la începutul lunii octombrie, era într-o vineri. Ocazie cu care am sunat-o şi mi-a răspuns. Într-adevăr, era deja internată în spital şi aveam o voce aboslut extraordinară. Mi-a spus: <<Cristi, într-adevăr, am avut un moment delicat, dar a trecut. Cu Dumnezeu înainte. Cu siguranţă, o să ies din spital şi o să fie bine.>> Dar trebuie să ştiţi că doamna Tamara Buciuceanu Botez a avut problemele ei de sănătate, dar întotdeauna a dorit să le ascundă de lume. A vrut să aibă o imagine impecabilă, de asta s-a retras acum 5 ani de pe scenă, pentru că a vrut să fie ţinută aşa cum a fost ea în plină forţă. Iarna trecută am avut un moment absolut magic atunci când a fost sărbătorită la Teatrul Naţional” a spus Cristi Brancu, în direct, pentru Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest