Care au fost ultimele cuvinte pe care i le-a spus Denisa Răducu, tatălui său, înainte de a muri VIDEO

 

Tatăl Denisei Răducu a oferit un interviu, de-a dreptul, sfâşietor în care a vorbit despre ultimele momente ale artistei. Părintele îndurerat a mărturisit care au fost ultimele cuvinte ale cântăreţei pe patul de moarte, cât şi cine i-a fost alături până la final.

Moartea Denisei Răducu a lăsat în urma sa, multă suferinţă şi durere. Artista l-a sunat pe tatăl ei, cu câteva ore înainte să treacă în nefiinţă, ţinând cont că acesta nu era lângă ea, ci se afla la Ştefăneşti, în Vâlcea.

Denisa Răducu a presimţit ce urmează, aşa că a vrut să îi audă pentru ultima dată vocea tatălui. Potrivit apropiaţilor, regretata cântăreaţă a vrut să îşi liniştească tatăl, rugându-l să nu mai plângă şi totodată i-a spus şi că este împăcată cu tot ce i s-a întâmplat. Pentru că şi-a dorit ca familia sa să aibă parte de linişte, aceasta şi-a rugat tatăl să nu caute vinovaţi după moartea ei şi să aibă grijă atât de el, cât şi de bunică.

„Întotdeauna când stăteam de vorbă cu ea, şi personal, şi la telefon. De multe ori, mă gândeam că poate se odihneşte, să nu o deranjez, să nu îi aduc aminte de aceleaşi intrebări, ca să nu îi fac rău. De fiecare dată îi spuneam că este pe drumul cel bun, că o să se facă bine. Dar nu a fost să fie aşa. (...) Denisa s-a stins din viaţă sâmbătă seară, spre duminică dimineaţă, iar vineri după masă la 17:17:300, am primit telefon de la ea şi a început să plângă. Şi mi-a spus că nu se simte prea bine şi a început să plângă. N-am putut să mai continuăm discuţia. Alături de ea era sora, cumnatul, mama ei şi nişte vecini care au fost mai apropiaţi. Speram într-o minune, speram că odată o să fie un prag maxim şi o să înceapă calea cea bună. (...) Asta era vorba ei, să stau liniştit.” a spus Emilian Răducu, în cadrul unui interviu, în exclusivitate pentru Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest